[/slide] [slide] image 
  • image
  •  
  • image
  • image
  • image
  • image 
  • image  
  • image
  • image  
  • image

"Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrebiti da promenite svet." – Nelson Mandela

Predstavnici Američke ambasade i Nevladine organizacije „Duh Amerike“ posetili opštinu Tutin

10. oktobar 2018.

Predstavnici Američke vojske i dobrotvorne organizacije "Duh Amerike" danas su se sastali sa predsednikom Tutina, gospodinom Kenanom Hotom i ostalim opštinskim liderima kako bi istražili mogućnost srpsko-američke saradnje.  Predsednik je upoznao goste sa mnogobrojnim uspesima i izazovima  lokalne samouprave, i zajedno su posetili OŠ "Vuk Karadžić", lokalni centar za hitnu pomoć, centar za podršku migrantima i lokalni dom zdravlja.

    

 

http://sandzackatv.rs/2018/10/11/predstavnici-americke-ambasade-i-nevladine-organizacije-duh-amerike-posjetili-opstinu-tutin/

 

Povodom Dečije nedelje predškolci i prvaci posetili predsednika opštine

05. oktobar 2018. 

Dečija nedelja, povod je što je predsednik opštine Kenan Hot, priredio prigodan prijem za predškolce i prvake osnovnih škola u Tutinu. Uz prigodno posluženje u prepunoj sali opštine, predsednik je svojim malim ali dragim gostima podelio poklone. Učenici su predsedniku odrecitovali nekoliko pesmica. Prijemu je prisustvovao i pomoćnik predsednika Salih Hot, kao i vaspitači i učitelji mališana.

    

Nastavi sa čitanjem

Čas odeljenske zajednice održan na gradskom trgu

06. oktobar 2018. 

Učenici osmog razreda OŠ "Vuk Karadžić" su danas održali čas odeljenske zajednice na gradskom trgu u Tutinu. Cilj ovog časa je da porukama koje su privezane uz balone, podsete starije na svu decu. Učenici su, deo balona pustili da odlete, a ostale zajedno sa porukama su poklonili prolaznicima.

Kako je to izgledalo pogledajte u GALERIJI.

    

http://sandzackatv.rs/2018/10/08/maskenbalom-na-gradskom-trgu-zavrsena-manifestacija-djecija-nedjelja-2/

 

Radionica - Život bez nasilja

02. oktobar 2018.

Ove godine prilika je da se skrene pažnja na problem nasilja nad decom i da se zaštiti pravo svakog deteta u našem društvu. Zato je, u našoj školi,  jedna od aktivnosti u toku dečje nedelje bila i radionica sa učenicima četvrtog razreda pod sloganom " MOJE PRAVO DA ŽIVIM SREĆNO I ZDRAVO" - odrastanje bez nasilja.

Kako je to izgledalo pogledajte u GALERIJI

      

 

 

Još jedan prelep dan OFA u prirodi

29. septembar 2018. 

Nastavnik fizičkog vaspitanja Hasib Hamidović je ove nedelje pokazao učenicima da i šetnja u prirodi može biti deo ovog predmeta, i interesantna i zdrava aktivnost. U subotu, 29. septembra 2018. godine su u šetnju i izlet u prirodu išli učenici petog razreda. Dan je bio prelep i utisci učenika su fantastični.

Još fotografija sa nesvakidašnjeg časa fizičkog pogledajte u galeriji na sajtu.

      

Nastavi sa čitanjem